Länkar

Här listas några länkar/webbsidor med information om Grekland eller webbsidor som har koppling till Grekland.

Alexandra S (länk)

Alexandra Sarantidi är en Greklandsfödd konstnär som har älskat att rita och dansa så länge hon kan minnas. Idag experimenterar hon med både olika idéer och material. Hennes konst skildrar budskap som ofta är motiverande och optimistiska men andra gånger kan de även spegla en rad andra genuina känslor. Låt dig bli berörd av hennes målningar och skisser!

Painting by Alexandra SarantidiHorses by Alexandra Sarantidi

Grekiska ambassaden i Sverige (länk)

Grekiska ambassaden i Sverige arbetar för goda relationer mellan våra länder inom politik, ekonomi och kultur.

Grekiska statens turistbyrå (länk)

Här hittar du kontaktuppgifter till grekiska statens turistbyrå om du vill komma åt riktigt bra kunskpa om allt vad Grekland har att ebrjuda.

Svensk-grekiska sällskapet (länk)

Svensk-Grekiska Sällskapet är den äldsta svensk-grekiska föreningen i Sverige. Den bildades i syfte att bl a sända sjukvårdsmaterial till Grekland under andra världskriget. Innan Sällskapet bildades företogs en stor insamling, den s k Greklandsinsamlingen, för att hjälpa Röda Korset i Grekland.

Svenska ambassaden i Aten (länk)

Svenska ambassaden i Grekland. En bra kontakt om något händer under din resa samt ger aktuell information om läget i Grekland inför resan.

Taximi (länk)

Taximi är en grekisk folkmusikgrupp som verkar i Norden. På deras webbsida finns bland annat ett par videoklipp och datum för när de har nästa spelning.

Copyright 2021 mittgrekland.se  |  Om mittgrekland.se  |  In english  |  Contact  | GDPR |  Web: NyWeb