Blogg 2019

Om mig

Bild till bloggen
Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kalender

Ny reseberättelse! "Vår resa med husbil till Grekland 2015"

Nu kan du ta del av en ny reseberättelse på mittgreklandse. Anette Åhnbrink har skrivit om sin och hennes mans husbilsresa från Sverige ner till Grekland 2015. I Grekland reste de runt till flera olika platser och bodde både på campingar och på oorganiserade fricampingplatser.

Husbil till GreklandDet vackra i att resa med husbil. (Foto: Anette Åhnbrink)

Det är alltid roligt att läsa om andras reseupplevelser och få ta del av någon annans erfarenheter och äventyr. Själv har jag aldrig bilat ner till Grekland och det gör det extra roligt att läsa om någon som har gjort precis det. Kanske blir det en bilresa även för mig så småningom.

Anettes reseberättelse hittar du på sidan för Reseberättelser och du vet väl att du kan skicka in din egen reseberättelse för att få den publicerad här på mittgrekland.se?

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Copyright 2021 mittgrekland.se  |  Om mittgrekland.se  |  In english  |  Contact  | GDPR |  Web: NyWeb