Blogg 2019

Om mig

Bild till bloggen
Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kalender

Grekland Panorama- en mässa om Grekland i dagarna två

Grekland-panorma-2

OBS! Detta är ett inlägg från 2015. Ett inlägg för 2016 hittar du här: Grekland Panorama 2016

Nu är det snart dags igen! Grekland Panorama intar Globen och håller en mässa om Grekland och Cypern 14-15 februari 2015!

För andra året i rad kommer Grekland och Cypern till Globen och i år är även mittgrekland.se med! Låt dig lockas av resmål, gastronomi, kultur samt mycket mer! Vad känns väl bättre än att redan nu i vintermörkret börja planeringen av sommarens semester?

Närmare 200 eldsjälar från hotell och soliga destinationer i båda länderna ställer ut på mässan samt genuina kockar, artister och underhållare. Kort sagt hela Grekland och Cypern på en plats under en helg i Stockholm! Passa på att träffa oss från mittgrekland.se och prata resmål, få inspiration och tips.

Det bjuds på grekisk frukost, barnen får leka med spännande utmaningar från Grekisk mytologi, det blir matlagningsshower och "smaka på" aktiviteter med stjärnkockar som har med sig recept från hela Grekland och självklart nya och gamla kära resemål som finns på plats i Globen för att locka till härliga resor.

Och du, det är gratis inträde. Ladda hem dina biljetter här: Biljetter. Välkomna!

Copyright 2021 mittgrekland.se  |  Om mittgrekland.se  |  In english  |  Contact  | GDPR |  Web: NyWeb