Blogg 2019

Om mig

Bild till bloggen
Markus Olsson

Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.

Kalender

Ioannina- en perfekt weekendstad på det grekiska fastlandet

Ioannina blogginlägg

Så, nu har jag börjat strukturera upp informationen jag har om Ioannina på hemsidan. Vid två tillfällen har jag besökt denna perfekta weekendstad på det grekiska fastlandet, hösten 2018 och sommaren 2019. Det finns så klart otroligt mycket mer att se och att upptäcka och nästa gång jag åker dit så kommer jag att fylla på med än mer information.

Så här skrev jag bland annat om Ioannina sommaren 2019:

Jag vet inte riktigt varför jag har fastnat för Ioannina. Eller jo, det vet jag ju egentligen om jag tänker efter. Jag vet att jag har fastnat för det otroligt vackra läget mellan de praktfulla bergen intill sjön Pamvotida. Jag vet att jag har fastnat för hennes mäktiga historia och hennes föreningen med det nya. Jag vet att jag gillar det brutalromantiska i förfallna byggnader och det moderna livet innanför slottets massiva murar. Jag vet att hon förenar det klassiskt grekiska jag vanligtvis upplever med något helt nytt.

Om du vill läsa mer om vad jag har upplevt i Ioannina och se fler bilder, gå in på mittgrekland.se´s sidor om Ioannina: Ioannina (länk)

Copyright 2021 mittgrekland.se  |  Om mittgrekland.se  |  In english  |  Contact  | GDPR |  Web: NyWeb