Markus Olsson
Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.
Paj är för mig en rätt som liksom alltid går hem, dels som en enkel lunch dels som bjudmat. Att det går att variera en paj in i det oändliga gör ju också sitt till. Det här är en lammfärspaj med soltorkade tomater, fetaost och oliver. Vad du vill ha i din paj är det du själv som avgör. Jag älskar färska kryddor och hade nog kunnat mata på med lite mer av både rosmarin och timjan än vad som står i receptet som du hittar här: Grekisk lammfärspaj med fetaost, soltorkade tomater och oliver
Grekisk lammfärspaj med fetaost, soltorkade tomater och oliver. (Foto: Markus Olsson)
Servera pajen med en fräsch och krispig sallad.
Läs även andra bloggares åsikter om Grekland, grekisk, matblogg, recept, paj, Medelhavet.
Tweet Tipsa en vänCopyright 2021 mittgrekland.se | Om mittgrekland.se | In english | Contact | GDPR | Web: NyWeb