Markus Olsson
Under mina öluffarresor i Greklands övärld har jag kommit att fastna för detta vackra, varma land. Jag älskar naturen, maten, musiken men framför allt det gästvänliga folket som tar emot en med öppna armar. Med mittgrekland.se hoppas jag kunna bygga uppe en webbsida med fakta och inspiration för dig som ska eller planerar att resa till Grekland.
Pizza är en tacksam maträtt att grekifiera. En botten, tomatsås och sedan är det bara att gå bananas när det gäller påläggen. Gyros, fetaost, tomater, oregano, spenat, zucchini eller Saganaki. Allt går att kombinera i olika varianter och former. Jag har samlat alla mina pizzarecept från mittgrekiskakök.se inför helgens matlagning i detta inlägg. Laga och njut!
Vegetarisk pizza med tomat, fetaost och oregano -pizza á la Dakos (länk)
Vegetarisk Calzonepizza med spenat, feta- och saganakiost (länk)
Smördegspizza med grekiska smaker (länk)
Gyrospizza (länk)
Pizza med halloumi, zucchini, paprika, oliver och citron (länk)
Pizza med grekisk touch på färdig pizzabotten (länk)
Tortillapizza med en touch av Grekland (länk)
Läs även andra bloggares åsikter om Grekland, grekisk, pizza, mat, recept, matblogg.
Tweet Tipsa en vänCopyright 2021 mittgrekland.se | Om mittgrekland.se | In english | Contact | GDPR | Web: NyWeb